24 maart ‘100% mens’ – Daniëlle van der Weide

Lezing ‘100% mens’

Door Daniëlle van der Weide

De 100% mens lezing neemt jullie deze avond mee op reis in jezelf. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan in het werk en in mijn eigen leven deel ik op verschillende manieren. Ieder mens mag er een leven lang over doen om de best mogelijke versie van zichzelf te worden, dus 100% mens te worden. De ervaring heeft mij geleerd dat het werken aan zelfbewust zijn, Zelfliefde en zelfrespect helpend zijn om 100% mens te kunnen worden. Het heeft mij heel veel rust gebracht om een all inclusive mens te mogen zijn. Mijn wens is dat je blij bent dat je er deze avond bij was. Er zit een interactief onderdeel in en Rob en ik zullen ook een paar raakbare liedjes laten horen.

Tot ziens

Meer info: www.daniellevanderweide.nl

Vrijdag 24 maart 2023  20:00 – 22:00
Fliermatenweg 1
7451NH Holten