14 januari 2022 – Natuurlijk Huus

‘Natuurlijk Huus’

Door:  Agnes Heethaar

Je hoeft niet op luxe in te leveren als je voor ‘natuurlijk’ gaat en je hoeft er niet méér voor te betalen.
Natuurlijk wonen en werken is een stuk aangenamer. Natuurlijk eten en drinken is net zo lekker maar wel gezonder. Wat ons betreft komt er naast People, Planet en Profit een vierde P bij, die van Pleasure.
Meer info zie: www.het natuurlijkhuus.nl

Datum: vrijdag 14 januari 2022

Tijd 20.00-22.00

Locatie: Fliermatenwseg 1  Holten

Kosten: 10 euro-15 euro

Opgeven via:  info@holten-bezieling.nl

 

Al een voorproefje?

Tekst van de site: www.hetnatuurlijkhuus.nl

‘En  dan is het zover, je boek waar je al een hele tijd aan gewerkt hebt, ligt in je handen. Blij en zo dankbaar dat we dit met elkaar, Harrie en ik en met onze dochters Lieke en Lin konden realiseren. En niet alleen ons gezin, maar heel veel mensen die samen met ons opgetrokken hebben de afgelopen 12,5 jaar. Hierdoor konden we dit realiseren.

De uitgever zegt: Agnes Heethaar (59) en Harrie Kiekebosch (61) konden 15 jaar geleden een plek op het Sallandse platteland kopen waar ze hun droom voor een veel natuurlijker leven gingen verwezenlijken. Ze bouwden ‘t Natuurlijk Huus dat is uitgegroeid tot een inspiratiecentrum voor natuurlijk leven. Agnes en Harrie gaan daarover graag in gesprek met bezoekers van excursies, cursussen en B&B. “Uiteindelijk is het allemaal niet meer dan een manier van denken”, zeggen ze. In dit boek lees je hoe Agnes en Harrie zichzelf die manier van denken hebben aangemeten en je krijgt tal van voorbeelden waartoe dat allemaal leidt.

Ben je nieuwsgierig geworden, Wil je je laten inspireren of gewoon eens ons verhaal lezen, dan kun je het boek bestellen bij:  https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=12278

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *